Apaklub: Interaktív foglalkozás igyekvő apáknak

2018.10.04.

Az Európai Unió támogatásával szervez Apaklubot a Fúzió Egyesület olyan édesapáknak, akikben megfogalmazódott már az a kérdés, hogy hogyan tudja „jól” nevelni gyermekét.

Az idei évben három alkalommal várják az édesapákat, akik olyan témákban kaphatnak hasznos segítséget, mint a megfelelő szülői elismerés, a gyermekkel való kapcsolat erősítése, vagy a hiszti kezelése. A foglalkozásokat Németh Ádám vezeti, aki három gyermekes apa, pedagógus. Tanított általános és középiskolában. Alapítója és vezetője volt egy székesfehérvári nehéz életkezdésű gyermekeket támogató kezdeményezésnek, ahol 3-20 éves korig foglalkozott fiatalokkal.

A programnak a Szent Gellért Hotel (Székesfehérvár, Mátyás Király körút 1.) ad otthont. Az első alkalom 2018.10.08-án 17.30-tól kerül megrendezésre, ahol az elismerés és pozitív visszajelzés lesz a téma. A következő alkalom 2018.11.05-én 17.30-tól a gyermek és az apa kapcsolatának erősítéséről szól majd, míg a harmadik estén – 2018.12.03. 17.30-tól – a hiszti kérdéskörével foglalkozhatnak a résztvevők.

A foglalkozások nem épülnek egymásra, egymástól függetlenül, más-más csoportban zajlanak, így önállóan is látogathatóak.

A foglalkozások INGYENESEK, de a részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni lehet a szenaegyesulet@gmail.com e-mail címen.

A program megvalósításában kiemelt partner a SZÉNA Egyesület a Családokért.

A program az EFOP-1.2.1- 15-2016- 00001 - Családban marad! - Családi életre nevelés Székesfehérváron és a Velencei Tónál projekt keretében valósul meg.

 

Jelen tartalom kizárólag a szerző álláspontját tükrözi. Az Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal az írásos anyagban szereplő információk felhasználását illetően.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!