Díjmentes a visszaút a Győrkőcfesztiválról

2018.07.04.

A MÁV-START és a GYSEV kedvezményt biztosít a győri Győrkőcfesztiválra utazó gyerekeknek július 6-8. között. A győri állomásra vasúton érkező 6-14 év közötti utasok menetjegy váltása nélkül utazhatnak a visszaúton.

A gyermekek Győrig érvényes menetjegyét a megyeszékhely vasútállomásán, az ügyfélszolgálati iroda előtt lehet lebélyegeztetni július 7-én és 8-án, 10 és 18 óra között. A gyermekkel együtt utazó szülők, kísérők a fesztivállal kapcsolatban külön árengedményre nem jogosultak, ám a megszokott kedvezményeket (pl. családos, nagycsaládos, közalkalmazotti, nyugdíjas, e-vonatjegy, START Klub kártya) igénybe vehetik.

A Győrkőcfesztiválra szóló kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra érvényes. Első osztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén a felárat is meg kell fizetni. Visszaúton a díjmentes utazás a rendezvény helyszínén lebélyegzett menetjegy és a karszalag együttes felmutatásával vehető igénybe.

Bővebb tájékoztatás a MÁV-csoport weboldalán olvasható (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzanak-vonattal-11-gyorkocfesztivalra)

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!