Független előadások is lesznek a POSZT-on

2017.04.19.

Monodrámák, független előadások, fesztiváldíjas rendezések és komédiák is szerepelnek a 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozót kísérő POSZT Fesztivál programjában június 8. és 17. között.

Radnóti Miklós és Gyarmati Fanni - Gyarmati Fanni naplója című FILC-produkció

A Pécsi Nemzeti Színházban látható a Gyarmati Fanni naplója című FILC-produkció Seres Tamás rendezésében, az Orlai Produkciós Iroda pedig Vörös Róbert rendezésében Ingmar Bergman Őszi szonáta című darabját mutatja be június 8-án - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A Jászai Mari Színház előadásában Az öldöklés istene látható Guelmino Sándor rendezésében, a Bethlen Téri Színház és a Manna Az aranjuezi szép napokat adja elő Szilágyi Bálint rendezésében június 9-én. A Trafó és a Füge Produkció Kelemen Kristóf rendezésében viszi színre másnap a Miközben ezt a címet olvassák, mi magukról beszélünk című darabot.

Hallgatni Akartam - Vígszínház

Márai Sándor Hallgatni Akartam című művét a Vígszínház mutatja be Marton László rendezésében június 14-én, a Nemzeti Színház Szép Ernő Csak szólani egy szót mint ember című darabja Galambos Péter rendezésében látható június 15-én, másnap az Orlai Produkciós Iroda az Egy őrült naplóját adja elő Bodó Viktor rendezésében.

A Zsolnay Negyedben látható a Beugró június 11-én, másnap Parti Nagy Lajos Don Quijote című műve várja a közönséget a Nézőművészeti Kft. előadásában, Rába Roland rendezésében.

Bocs, félrement! - Orlai Produkciós Iroda

Az Orlai Produkciós Iroda Billy van Zandt és Jane Milmore Bocs, félrement! című darabját mutatja be Paczolay Béla rendezésében június 13-án, másnap Pintér Béla és Társulata Titkaink című előadása szerepel a programban. A Rózsavölgyi Szalon előadásában látható Hindi Brooks Romance.com Dicső Dániel rendezésében és Eric Assous Mesterhármasa Csizmadia Tibor rendezésében.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!