Orbán Viktor népszavazást jelentett be a gyermekvédelemmel kapcsolatban

2021.07.21.

A brüsszeli támadások miatt, amik a magyar kormány gyermekvédelmi intézkedései ellen irányultak, népszavazást jelentettek be Orbán Viktorék.

A miniszterelnök a népszavazás öt kérdését is ismertette. Többek között arról kérdezik majd meg az embereket: támogatják-e, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések.

 

Újabb népszavazás lesz Magyarországon, ezúttal a gyermekvédelemmel kapcsolatban kérik ki az állampolgárok véleményét - jelentette be szerda délelőtt Orbán Viktor Facebook-oldalán.

 

Az új gyermekvédelmi törvények miatt az elmúlt időszakban rengeteg kritika érte a magyar kormányt, Brüsszel úgy döntött, hogy jogsértési eljárást indít Magyarország ellen. Orbán szerint

"a brüsszeli bürokraták visszaélnek a hatalmukkal" és azt sérelmezik, hogy "nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult".

 

 

A most bejelentett népszavazás az alábbi kérdésekre vár válaszokat:

1.,

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

2.,

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

3.,

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

4.,

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

5.,

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

facebook videó itt

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!